Anaesthesiac
http://musicbrainz.org/release/9c2467ad … 119c8.html
polecam, bardzo przydatna stronka, również do tagowania jednym klikiem przy pomocy ich programiku :)
plyta Testpressing poprostu wymiata :D miałem nadzieje ze bedzie podkład drumowy a na to nałożone przygrywajki (ze tak to ujme) :D:D i trafione
Anaesthesiac
Solaris w całej rozciągłości się zgadzam, jeszcze dzisiaj chodzę i się cieszę :D i tylko mam nadzieję, że rzeczywiście przyjadą z nową płytą tak jak obiecali ;) o demet... to było COŚ :D
Juz ja ich zmusze do nagrania nowej plyty i rewizytacje stodoly ;)))
Dla mnie to byl bardzo osobisty koncert, bo nigdy zen starymi dobrze nie zylem, ale odkad nie mieszkam z nimi tylko sam to kontakt stal sie lepszy i zaprosilem ich na koncert ze mna, ku mojej uciesze mama nawet ze mna tanczyla :-))
Tez im sie podobalo, po czym odnioslem wrazenie ze to muzyka multipokoleniowa, mimo ze jungle i dramy cisneli na prawde ciezkie, chwilami nawet darkstepowe.
Zreszta, potwierdzilo sie przypuszczenie ze na CD brzmia dosc przytloczeni i plytcy (w przeciwienstwie do glebi dziwkowej a nie ich kunsztu) natomiast na zywo to bylo cos, gleia, odczucie kazdej nutki pojedynczej no...nie bede wam juz robil gula ani sie rozplywal ale to byl najlepszy obok AVA w Chicago koncert na ktorym bylem.
No widzę, widzę, że musiało być extra ;) hehe. No szkoda, że mnie nie było, ale cóż. Warszafka nie przewidziała dogodnych połączeń z Łodzią w nocy...
Fotki już ściągam, a jak ściągnę to się pobawię w miniaturki, jak Tobie się nie chce :D Wyedytuję posta, żeby można było sobie kliknąć. No. Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko.
No no, tylko pozazdrościć :]
Edit: No dobra, zrobione. Mam nadzieję, że ok ;)
Anaesthesiac
Solaris napisał:
Zreszta, potwierdzilo sie przypuszczenie ze na CD brzmia dosc przytloczeni i plytcy
Znając ich tylko ze słuchawek trochę się bałam, jak będą brzmieć na żywo, a okazało się, że to płyty brzmią słabo ;) Sporo sobie obiecywałam po tym koncercie, a i tak przerósł znacznie moje oczekiwania - mrr jak ja tak lubię :)
Ostatnio edytowany przez mojedrugieja (02-12-2006 12:21)